Bemutatkozás

ÉsZszerű megoldások

Több mint 10 éves működésünk során számos egyedi igénnyel találkoztunk már. Minden projektünkért maximális felelősséget vállalunk, ezért igyekszünk költséghatékony és racionális megoldásokkal szolgálni ügyfeleink igényeire.

 

A kivitelezéshez értünk, és nem akarjuk meghazudtolni gyakorlatias szemléletünket, ezért nálunk – a K+B Bau Kft-nél – nem ritka, hogy egyszerűbb, hatékonyabb vagy épp észszerűbb, hosszútávon gazdaságosabb kivitelezési megoldást javasolunk ügyfeleinknek.

 

Kivitelezés A-tól Z-ig

Kulcsrakész kivitelezés tanácsadástól átadásig. Komplex szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó komplett generál kivitelezésről vagy csak egyes munkafázisok elvégzéséről.

 

Egyaránt vállaljuk lakóingatlanok és ipari épületek teljes körű kivitelezését vagy egyes munkafázisok, mint tető- és homlokzatburkolatok, lakatos szerkezetek szerelését, vagy bádogos munkák elvégzését.

 

Cégünk lakatos és bádog elemek, szerkezetek kereskedelmével és gyártásával is foglalkozik, így garantáljuk a beépítendő elemek minőségét, egyben egyszerűsítjük a beszerzést is.

 

Központban a minőség

Projektjeink során a magas minőséget helyezzük a középpontba. Célunk, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek munkánkkal, és tudják, bizalommal fordulhatnak hozzánk szakmai kérdésekben.

 

Partneri kapcsolatainkban ügyfélközpontú, rugalmas hozzáállásra, közvetlen kommunikációra törekszünk, elvégre közös célért – a sikeres projektért – dolgozunk.